Új jelszó kérése

Blog

2016.02.16 18:24
A felmosó robot egy praktikus berendezés

Néhány évvel ezelőtt még különlegesnek számított a porszívó és a sok más, ma már nélkülözhetetlen háztartási berendezés. De a mai technológia állását figyelembe véve már ezek is elavultnak számítanak. Ma már ugyanis a robot takarítógépek kezdik átvenni a helyüket.

Például a felmosó robot kiválóan elvégzi helyetted a padló tisztítását, anélkül, hogy neked bármit is tenned kellene. Valamit azért mégis tenni kell,  ki kell választania a megfelelő programot is. Természetesen a felmosó robot vízzel való feltöltése is ránk vár, de ezenkívül tényleg semmi más dolgunk nincs vele. Innentől kezdve akár magára is hagyhatjuk a robotunkat, mert az precízen elvégzi a feladatát.

Ezek a készülékek kiváló iAdapt navigációs rendszerrel vannak ellátva, amelyek segítségével tökéletesen bejárják az adott helyiségeit, és alaposan bejárják minden pontját. Így semmi sem maradhat ki a takarításból. A felmosó robotok minden féle kemény felületen képesek takarítani, legyen az linóleum, márvány, csempe. A takarítási folyamat három lépésben történik. Az első szakaszában a takarításnak a felmosó robot inkább porszívóként működik, hiszen felszívja a nagyobb, darabosabb szemetet a padlóról, valamint egy vékony vízréteget bocsájt ki, amivel feláztatja a makacsabb szennyeződést. Majd a súrolókefe segítségével felszedi a szennyeződést és felszívja azt a koszos vízzel együtt.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a felmosó robot két tartállyal rendelkezik, így a koszos víz nem keveredik a tisztával, ellentétben, a hagyományos vödrös felmosás során. A takarítás harmadik szakaszában a felmosó robot egy gumicsík segítségével összegyűjti a maradék vizet és felszívja azt, hogy a takarítás tökéletes legyen. Ha szeretnél Te is egy ilyen kiváló szerkezetet beszerezni magadnak, vagy a szeretteidet lepnéd meg karácsonyra egy felmosó robottal, akkor látogass el webáruházunkba, ahol most kiváló áron vásárolhatod meg ezt a terméket.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.