Szerviz szolgáltatások

Szerviz Szolgáltatásaink:

  • Számítógépes diagnosztika
  • Készülék állapot felmérés
  • Készülékek karbantartása,felújítása
  • Akkumulátor ellenőrzés
  • Roomba Wellness szolgáltatások
  • Roomba Fitness szolgáltatások
  • Országos futárszolgálat a vidéki robot tulajdonosok számára
  • Garanciális és garancián túli javítások

Mert a házi robotoknak is szükségük van feltöltődésre!

Ugye már Ön is egy praktikus házi robot boldog tulajdonosa? A házi robotok segítségével gyerekjáték a porszívózás, de a házkörüli munkák elvégzése is egyszerűen letudható, hiszen segítségünkre van egy ügyes kis elektromos szerkezet.

Azonban még a legkifinomultabb elektromos szerkezeteknek is szükségük van néha javításra. Elromlott, leállt, meghibásodott nélkülözhetetlen elektromos berendezése? Hozza be hozzánk nálunk vásárolt házi robotját, szerviz szolgáltatásunk segítségével azonnal kiszűrjük és orvosoljuk a hibát, hogy Ön újra munkába állíthassa fűnyíró, ereszcsatorna tisztító vagy porszívózó robotját!

A minél gyorsabb és alaposabb munkához segítségünkre van számítógépes diagnosztika és állapotfelmérés is. Garanciális javítással és a vidéki ügyfeleink számára országos futárszolgálattal is kedveskedünk. Vegye igénybe szervizünk szolgáltatásait és bízza magát szakértelmünkre, továbbá keressen minket házi robotokkal kapcsolatos kérdéseivel!

A robotoké a jelen és a jövő!

A XXI. században élünk, melynek megvannak a maga előnyei, hátrányai szépségei és kevésbé előnyös oldalai. Az egyik ok, amiért jó a modern korban élnünk, a rohamléptekkel fejlődő technika, melynek újabb és újabb vívmányai könnyebbé teszik életünket.

A gépek megkerülhetetlen részévé váltak az életünknek, mindennapi tevékenységeinket gördülékenyebbé teszik. Azonban a jövő gépei bonyolult masinák lesznek, melyekre most még talán nem is gondolnánk. A házi robotok kora azonban már beköszöntött!

A robotok segítségével akár egy helyben ülve is elvégezhetjük a házimunkát, és a ház körüli feladatokat, hiszen csak annyi a dolgunk, hogy irányítjuk őket.

Legyen Ön is részese a jövőnek, és próbálja ki házi robotjainkat! Legyen szó ereszcsatorna tisztításról, porszívózásról, medencetisztításról vagy a padló feltörléséről, robotjaink megcsinálják Ön helyett! Amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel, munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a tökéletes házi robotot, valamint szerviz szolgáltatásainkkal is állunk rendelkezésére!

Nézet:
Sorrend: