Felmosó robot

Felmosó robot

Hogyan lehet megoldani a lakás kifogástalan minőségű tisztán tartását anélkül, hogy akárcsak egyetlen másodpercet is a felmosóvödör mellett állva kellene tölteni? Magyarul miként lehetséges kiszervezni és automatizálni a felmosást, hogy ezzel rengeteg időt és energiát sikerüljön megtakarítani? Erre a kérdésre adnak csattanós választ az itt felsorakozó feltörlő robotok. A lehető legprecízebben dolgoznak, maximális pontosság várható el tőlük, miközben alig várják, hogy patyolattisztaságot teremtsenek az otthonodban. Kattints bátran az adatlapjukra, és ismerkedj meg velük jobban!Nézet:
Sorrend:

Viszlát időrabló takarítás – hello kényelmes feltöltődés

Most őszintén, kinek okoz örömet a heti rendszerességgel esedékessé váló, fáradságos és sokáig tartó takarítás? A szokásos pakolás, portörlés és porszívózás még hagyján, de a legtöbb macera mindig a felmosással akad.

Rengeteg idő elmegy vele, alig akar száradni, nem beszélve a gyerkőcök testi épségét veszélyeztető csúszásveszélyről. Mit szólnál tehát ahhoz, ha ettől a nemkívánatos hercehurcától végre egy csapásra megszabadulnál?

Ez vár rád és a lakásodra, ha új feltörlő robot érkezik a háztartásba

Bátran elfelejtheted a takarítással és felmosással rendszeresen együtt járó tortúrát, mert ezek a modern készülékek ezt a terhet egy az egyben leveszik a válladról. A régi felmosószett is maradhat majd a kamrában, mert jó ideig nem lesz rá szükség.

Szóval nyugodtan dőlj csak hátra, és kezdd el olvasni a kedvenc magazinod. Képzeld el, ahogy végre kikapcsolódsz és feltöltődsz a heti fáradalmak után. Ezt az idilli képet pedig az iRobot Braava jet M6 feltörlő robot teszi teljessé, ahogy szinte észrevétlenül dolgozni kezd.

Méghozzá akkor, amikor azt szeretnéd, maximális hatékonysággal. Vagyis a robot precízen járja végig a lakás előre beprogramozott helyiségeit, és mindenhol a legnagyobb alapossággal végzi el a felmosást.

Méghozzá abban a minőségben, ahogyan sokszor a legprofibb munkát végző takarító sem dolgozik. Ráadásul a feltörlő robot közben arra is pontosan odafigyel, hogy az elvégzett munka és az ehhez felhasznált energia aránya a lehető leghatékonyabb módon tudjon eloszlani.

Mutatjuk, hogyan is foghatod munkára az itt sorakozó feltörlő robotokat

Fontolóra vetted az oldalon található feltörlő robotok egyikének a használatát, de bizonytalan vagy a vezérlés módját illetően? Aggodalomra semmi ok, ugyanis borzasztó egyszerűen elsajátítható műveletről van szó.

Nem kell hozzá más, csak egy okostelefon, no meg a készülék mellé kapott applikáció. Az alkalmazásba lépve egyszerű nyomógombok segítségével tudod szabályozni azt, hogy a készülék hol, mikor és milyen intenzitással tegye a dolgát.

Vagyis tetszés szerint arra az időpontra is időzítheted a felmosást, amikor épp a munkahelyeden tartózkodsz, edzeni mentél, vagy a bevásárlást intézed. Így mire hazaérkezel, a lakás minden pontján tisztaság uralkodhat.

Mit tegyél, ha a feltörlő robotok bármelyikét az otthonodban is kipróbálnád?

Ha megtetszett bármelyik feltörlő robot, és szívesen próbálnád ki az otthonodban is, akkor a készülék adatlapján megtalálható „Kosárba” gombot nyomd meg. Ezt követően a megrendelőoldalra jutsz, ahol tetszőlegesen véglegesítheted a rendelésed regisztrációval, illetve anélkül is.

Miután a személyes adataid megadtad, a szállítás módját tekintve kérheted a házhoz szállítást, a csomagpontra küldést vagy pedig a személyes átvétel lehetőségét is. Fizetni egyaránt tudsz előreutalással, bankkártyával, illetve utánvéttel is.

Hogyha pedig bármelyik készülék kapcsán kérdés vagy bizonytalanság merülne fel, az elérhetőségeinken szívesen segítünk a válaszadásban.