iRobot Braava alkatrészek, tartozékok

iRobot Braava alkatrészek, tartozékok

 

Ebben a kategóriában az iRobot Braava alkatrészek, tartozékok találhatóak. Webshopunk stábja folyamatosan azon dolgozik, hogy az árukészletet frissen tartsa és az újdonságokat elérhetővé tegye potenciális vásárlóink számára. Azok, akik nem szeretnék a teljes termékpalettát végigböngészni, hanem célzottan iRobot Braava alkatrészek, tartozékok iránt érdeklődnek, itt megtalálhatják azt, amire igényük van.

 

Felhozatalunkban vegyesen szerepel gyorstöltő, navigációs kocka és természetesen tisztítással kapcsolatos komponensek, kiegészítők is, úgymint törlőrongy száraz feltörléshez, víztartály, mágneses takarítófej és még sok minden más is. 

 

Az iRobot porszívó robotok 2005-ben jelentek meg először Magyarországon. A háztartás takarítását forradalmasító eszközöket 2006-ban megalapuló webáruházunkban kezdtük el forgalmazni. Nemcsak az online térben vagyunk elérhetőek, Budapesten rendelkezünk bemutatóteremmel is, ahol az aktuálisan elérhető modellek alaposan szemügyre vehetők.

 

Ezek a robotok már egy átlagos jövedelemszinttel is elérhetőek idehaza, így egyértelműen van jövőjük. Nem csupán robotporszívók értékesítésével foglalkozunk, hanem alkatrészek és kiegészítők értékesítésével, továbbá szervizelésével is, amely kapcsán partneri szerződéssel rendelkezünk az iRobottal. Szervizszolgáltatást 2014 óta nyújtunk ügyfeleinknek.

 

Milyen iRobot Braava alkatrészek, tartozékok találhatók meg nálunk?

 

Az iRobot Braava típusú gépekhez nem kell feltétlenül tízezres tételekben gondolkodni, ha alkatrészekről vagy tartozékokról van szó. Sok esetben csupán olyan tételeket kell vásárolni, amelyekre a mindennapi használat miatt időről időre szükség van.

 

Webshopunkban találhatók többször használható, mosható, száraz és nedves törlőpadok, valamint eldobható törlőrongy szettet is lehet nálunk vásárolni száraz feltörléshez. Ugyancsak fellelhetők kínálatunkban a víztartálybetétek, mosható kendők, mágneses takarítófejek és a felmosó folyadékok.

 

Időnként persze megeshet, hogy egy-egy olyan alkatrészt kell vásárolni a robotporszívóhoz, amihez jobban a pénztárcájába kell nyúlnia az embernek. Ilyen lehet egy akkumulátor vagy akkumulátor töltővel, egy víztartály, esetleg egy navigációs kocka. Ezeket azonban még mindig jobban megéri beszerezni, mint venni egy vadonatúj gépet.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

 

Minden egyes termékről meg lehet tudni további részleteket, ha az ember a termék képére vagy elnevezésére kattint. Ha az adott termék raktáron van, akkor a Kosárba gombra klikkelve helyezhető a virtuális bevásárlótáskába. Ennek tartalma a jobb felső sarokban található táska ikonra klikkelve bármikor ellenőrizhető. A megrendelés véglegesítését megelőzően szabadon lehet módosítani a megrendelendő termékek mennyiségén, újabb elemek adhatók a kosárhoz vagy ki is lehet belőle venni bármit.

 

A Megrendelés gombra klikkelve regisztrációval vagy a nélkül is leadható a megrendelés. A szállítási, fizetési adatok megadása mindenképpen szükséges a vásárlás befejezéséhez, mint az e-mail-cím, a név, a mobilszám. A számla kiállításához kell még a lakcím, cég esetében pedig az adószám is. Érdemes az adatokat alaposan ellenőrizni, ezt követően pedig el lehet küldeni a megrendelést.