Robotporszívó

Porszívózzon Ön helyett a Robotporszívó! 

Takarítani   senki sem szeret. Sajnálatos módon mégis véghez kell vinnünk ezt a műveletet, méghozzá heti vagy akár napi rendszerességgel. Lehet halogatni, tologatni vagy áthárítani másra, de bizony a   takarítással   együtt kell élni. Mit szólna, hozzá, ha mégis megcsinálná valaki Ön helyett a   porszívózást   és ez nem egy méregdrága bejárónő lenne, hanem egy saját   robotporszívó?

Igen, jól hallotta!

Ma már Önnek is lehet saját   robotporszívója, csak keressen fel minket és mi segítünk kiválasztani a háztartásának megfelelő robotporszívót !

Porszívózásra   kifejlesztett   robotporszívó önállóan végzi feladatát, Önnek nem kell otthon lennie, csak egy gombnyomás és máris azt tehet, amihez kedve van. A  robotja  a lakásban Ön helyett tünteti el a port, piszkot a padlóról.

Speciális, kerek formájának köszönhetően az iRobot robotporszívó, könnyedén és gyorsan mozog. Nincs hosszan kígyózó vezeték, vagy ormótlan porszívó test. A robotporszívó esztétikus, kicsi teste praktikussá teszi a kisebb helyekre való bejutást is és nem zavaró akkor sem, ha a család otthon tartózkodik.

Engedje be otthonába a jövőt és   takaríttasson robotporszívókkal!

Vásárolja meg weboldalunkon keresztül a robotporszívókat:

iRobot Roomba aktuális ajánlatok!

 

Nézet:
 
Sorrend:

Robotporszívó készülékek működési szisztémák alapján:

-iAdapt-navigációs technológia
-iAdapt 2.0-vizuális lokáció térképes üzemmód
-iAdapt 3.0-vizuális lokáció imprint feltérképezéssel

Az iAdapt navigációs alapmodellek nem tudják hogy merre takarítanak, csak azt tudják hogy az adott területen az ütközések és a szennyeződés mennyiség arányából számítja ki a szükséges működési időt.
Így egy viszonylag kis lakásban nem dolgozik egy órát. PL:20nm=20 perc működési idő. 
A robotporszívó, a terület kitakarítása után keresik a dokkoló állomásukat. Így érdemes olyan helyre elhelyezni a dokkoló állomást, hogy a készülék elhaladjon előtte, annak keresése közben, így biztosítva a problémamentes dokkolást, töltést.

iAdapt rendszerű modellek: 605-606-671-675-676-693-698-696-e5-e6

A robotporszívó iAdapt 2.0 térképes rendszer lényege:
Minden elindulásnál vizuálisan térképezi működés közben a takarítási területet. Blokkokból rakja ki a térképet. A blokkok befejezésével a szegélyeket is körbejárja, így zárja le a térképét, amit a takarítás befejezése után az iRobot Home applikáción jelenít meg. 

iAdapt 2.0 rendszerű modellek: 960-966-976-980,i3, i3+

Az iRobot robotporszívó iAdapt 3.0 imprint rendszer lényege:
Az első bekapcsolás, beüzemelés után a készülék felfedező üzemmódba kerül. Ezt legalább 2 alkalommal kell megtennie, ekkor a készülék jelzi a feltérképezési állapotát % jellel. Majd miután a területet feltérképezte ajánlatot tesz a területek elosztására. Lehetőséget ad az iRobot Home applikáción keresztül a térkép területek neveinek és jelzéseinek megváltoztatására. Lehetőség van az iRobot i7 és i7+ robotporszívó iRobot Home applikációján a területek határvonalainak megváltoztatására is. Olyan mintha virtuális falat használnánk, de nem kell az eszközöket elhelyezni. A virtuális falat akkor célszerű elhelyezni ha konkrétan nem akarjuk hogy a készülék egy adott helyiségben takarítson. Pl: A gyerekszobában nincs elpakolva a játék az egyik sarokban. Ide érdemes elhelyezni, hogy a lego darabokat nehogy felkapja és kárt tegyen a készülék tisztító hengereiben.
Az i7 és i7 plus készülékeken van lehetőség több szint feltérképezésére is. Akár külön az emeleten is térképet hozhatunk létre, csak be kell kapcsolni a felfedező üzemmódot.
Az iRobot Home applikációban van lehetőség az aktuális térképek kiválasztásában. 10 térképet tud kezelni egy i7, i7 plus, s9,s9 plus robotporszívó.
A térképet a robotporszívó tárolja.
A takarítás elindításánál van lehetőség kiválasztani a konkrét szintet vagy csak bizonyos szobákat. Programozott elindulásnál is van lehetőség a szintek és szobák kiválasztására.

iAdapt 3.0 imprint rendszerű modellek: i7, i7+ J7 , J7+ ,Combo J7 , Combo J7+, s9, s9+

Robotporszívó ár a termékeknél megtalálható.

Robotporszívó összehasonlító táblázat

Készülék
tulajdonságok
605 -606  675-676  e5-e6  976  980  i7  i7+  S9+

Akkumulátor típusa

Lithium Lithium Lithium Lithium Lithium Lithium Lithium Lithium
Akkumulátor kapacitása 1800mAh 1800mAh 1850mAh 1800mAh 3300mAh 1850mAh 1850mAh 3300mAh
Működési idő/
feltöltés
75 perc* 75 perc* 75 perc* 75 perc 120 perc* 75 perc* 75 perc* 75 perc
Portartály kapacitása 0,4L
Szövet
0,4L
szövet
0,4L
Hepa
0,4L
Hepa
0,4L
Hepa
0,4L
Hepa
0,4L
Hepa
0,6L
Hepa
Takarítási szisztéma iAdapt iAdapt iAdapt iAdapt 2.0 iAdapt 2.0 iAdapt 3.0 iAdapt 3.0 iAdapt 3.0
Szennyeződés érzékelő

Időzíthető

Wi-Fi
/ Applikáció

Takarítás után térképet készít
Feltöltés után újraindul
Carpet Boost
Mosható tartály
Autómata Tartály Űrítés

Az összes robotporszívó megnézhető és kipróbálható a bemutatótermünkben.

Melyiket válasszam?

25-éves az iRobot