iRobot Roomba 976 robotporszívó

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagy László
2021.09.07
 - 13:59
Tökéletes
Előnyök: Könnyen kezelhető
Hátrányok: Nincs
Dezslik Magdolna
2020.11.03
 - 10:38
Lakásban élő cicáim vannak, a szőrük mellett a tappancsukon széthordott alomdarabkák is zavaróak (mint amikor LEGÓ-ra lépsz), így sűrűn kell porszívózni. A környezetemben mindenkit megkérdeztem, hogy mit gondol a robotporszívókról, de - bár a legtöbb vélemény negatív volt - nem foglalkoztam vele, mert mint kiderült, még senkinek sincs saját tapasztalata. Így utánaolvastam, kiválasztottam ár és a robot tudása alapján, aztán megvettem. Alig vártam, hogy kipbáljam, de belekalkuláltam, hogy a webes vásárlásnál úgyis van 14 napom meggondolni magam, így még a védőfóliát sem szedtem le először a gépről.
Végül nem is én kapcsoltam be, még totojáztam, amikor az egyik kismacska felült rá, és a porszívó bekapcsolt, útnak indult. Vicces helyzet, a macskák és én is egyaránt tátott szájjal figyeltük. :) Ez azért fontos, mert mutatja, hogy csendes kis dög, nem rohantak el a cicák sem félelmükben. Még éjszaka is porszívózthatsz, ha szükséges. ;)
A subaszerű vastag szőnyeggel nem birkózott meg, arra marad a kézi porszívó. Viszont oda macska is ritkán megy.
A lakás többi részén pedig csodás tisztaságot varázsol az én kis robotom. :) Bemegy a kanapé alá, a szekrények alatt sincs porcica vagy más, szépen takarít. És amíg ő dolgozik, én akár a munkahelyemen is lehetek, főzök, vagy éppen olvasok. :) Mindenkinek ajánlom, ez egy más életérzés! :) Én imádom!
Előnyök: csendes, tanulékony, önálló, programozható, szép, "macskajáték :)"
Hátrányok: nem olcsó, de megéri
Erlei Józsefné
2020.10.21
 - 15:44
Egy hete vettük a robotporszívót és nagyon meg vagyok elégedve, nagyon szépen takarít, a fal mellett is szépen végigmegy. Nekem elég vastag szőnyegeim vannak és van kettő nagy szőnyegem, aminek a végein 4 cm-es rojtok vannak. Féltem, hogy a rojtokban elakad, de nagyon kellemesen érintett, hogy szépen elmegy a szőnyegen és a rojokat egy kicsit összekuszálja, de egyáltalán nem kapja be.
Nekem egy kicsit nehezen ment a telefonra a Robot HOME rátelepítése, nem tudok angolul és sajnos magyarúl nem lehet .Szépen mutatja a térképet, ahol takarított. Két napja nem készitett térképet, újra kellett telepíteni, azóta minden rendben. Jó lenne, ha a telefonos applikéció magyarúl működne.
Előnyök: Gyönyörű tisztaság van és nem nekem porszívózni.
Hátrányok: Nincs.
Vélemény írása a termékről
Csak olyan regisztrált vásárló írhat véleményt, aki megvásárolta a terméket az elmúlt 120 napban.
Értékelés: