iRobot Roomba robotporszívó 500 széria

iRobot Roomba 500 széria

 

Ebben a kategóriában iRobot Roomba robotporszívó 500 szériás alkatrészeket, tartozékokat találhatsz. Webshopunk stábja azon dolgozik, hogy mindenki megtalálhassa azokat a komponenseket, amelyekre szüksége van robotporszívója üzemeltetéséhez.

 

E kategórián belül olyan árucikkeket találsz, mint a kefekészletek, különféle kefetisztító eszközök és bolygókerekek. Ugyancsak rendelhetsz robotporszívódhoz ütközőcsíkot, szűrőkészletet vagy éppen oldalkefét és szűrőcsomagot. Nézd meg, milyen iRobot Roomba robotporszívóhoz való termékeket kínálunk!

 

Cégünk az iRobot robotporszívók 2005-ös hazai megjelenését követően figyelemmel kíséri a robotporszívókkal kapcsolatos fejleményeket. Már egy évvel a megjelenésüket követően, 2006-ban megnyitottuk az első internetes áruházunk kapuit, az iRobot robotporszívókkal a főszerepben. Manapság már egy átlagos költségvetésből gazdálkodó háztartás is megengedhet magának egy ilyen eszközt, így a robotporszívóknak van jelene és jövője is idehaza. Tevékenységi körünket a robotporszívókkal kapcsolatos szervizszolgáltatással bővítettük, amit az iRobottal szerződésbe is foglaltunk. 2014 óta mi vagyunk az iRobot hivatalos szervizszolgáltatója.

 

Milyen iRobot Roomba robotporszívó 500 szériás alkatrészeket találsz nálunk?

 

Minden olyan alkatrészt megtalálhatsz itt, amikre szükséged lehet ahhoz, hogy zavartalanul használhasd a roboteszközödet most és a jövőben is. Ha odafigyelsz arra, hogy a használati útmutatónak megfelelően bánj a géppel, akkor meghosszabbíthatod az élettartamát.

 

Ehhez beszerezheted nálunk az olyan elővigyázatossági eszközöket, mint amilyen egy öntapadó csík. Ezzel mind a szobában lévő bútorokat, mind magát az eszközt védheted. Kínálunk továbbá első bolygókereket, kefetisztítót eszközt, gyűrűt és komplett kefekészletet is. Virtuális polcainkon található oldalkefe és szűrőcsomag, valamint az iRobot Roomba 500-as szériához való komplett szervizcsomag is. Ez utóbbi a kopó alkatrészekből áll össze, ára pedig kifejezetten kedvező.

 

Ha rendszeresen használod a robotporszívódat, és szeretnéd még hosszú éveken át élvezni, hogy helyetted dolgozik, akkor bizony megéri néha a karbantartásával is foglalkozni. Tény, hogy valamennyit költeni is kell az alkatrészekre és tartozékokra, ugyanakkor sokkal kevésbé megterhelő ez a pénztárcád számára, mintha akár évente új robotporszívót kellene vásárolnod.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

 

A kategórián belül keresd meg a megrendelni kívánt árucikket, majd kattints a termék képére. Az adatlapján ellenőrizheted azt, hogy kompatibilis-e a te robotporszívóval. Elsőként a nevét, az értékeléseket és az árát láthatod, majd azt, hogy milyen esetekben érdemes megvásárolni. Ez alatt feltüntetésre kerül, hogy melyik szériával kompatibilis az adott komponens. Ha például 500-as szériájú iRobot Roomba robotporszívód van, akkor ügyelj arra, hogy a kompatibilis eszközök között legyen felsorolva az 500-as széria.

 

Ha mindent rendben találtál, akkor válaszd ki a mennyiséget, majd add az elemet a kosaradhoz. A kosarad tartalmát a jobb felső sarokban lévő táska ikonra kattintva bármikor ellenőrizheted. A megrendelést a Pénztár gombra klikkelve tudod elindítani. Ekkor a rendszer megkérdezi, hogy visszatérő vásárló vagy-e vagy új. Ha először jársz nálunk, akkor regisztrálhatsz, így a következő megrendelésedet gyorsabban tudod majd leadni, ám természetesen ez nem kötelező.

 

A vásárláskor fontos, hogy pontosan add meg a kapcsolattartási és a szállítási adatokat. A fizetési mód kiválasztását követően véglegesítheted a megrendelésedet, és néhány napon belül meg is kapod a csomagot arra a címre, ahová rendelted.

Az alkatrészek az iRobot Roomba 500-as sorozattal kompatibilisek:

iRobot Roomba 520 robotporszívó

iRobot Roomba 521 robotporszívó

iRobot Roomba 530 robotporszívó

iRobot Roomba 531 robotporszívó

iRobot Roomba 535 robotporszívó

iRobot Roomba 555 robotporszívó

iRobot Roomba 560 robotporszívó

iRobot Roomba 561 robotporszívó

iRobot Roomba 562 robotporszívó

iRobot Roomba 563 robotporszívó

iRobot Roomba 564 robotporszívó

iRobot Roomba 580 robotporszívó

iRobot Roomba 581 robotporszívó