iRobot Roomba robotporszívó 600 széria

iRobot Roomba robotporszívó 600 széria

 

Ebben a kategóriában iRobot Roomba robotporszívó 600 széria tartozékokkal és kiegészítőkkel találkozhatsz. Kínálatunkban vannak olyan termékek, amelyek nélkülözhetetlenek egy robotporszívó működéséhez, mint amilyen az akkumulátor vagy egy bolygókerék. Ugyanakkor olyan kiegészítőket is kínálunk, amelyek bár a működéshez nem elengedhetetlenül szükségesek, de mégis segítenek karbantartani a robotporszívót vagy megőrizni az állagát. A különféle kefetisztítók és az öntapadós ütköző csíkok ilyen funkciót töltenek be.

 

Ha nem szeretnél elveszni a robotporszívó kiegészítők tengerében, akkor itt minden bizonnyal meg fogod találni a megfelelőt!

 

Cégünk 2006-ban indította el első webáruházát. Eleinte az iRobot porszívó robotokra fókuszáltunk. Az elmúlt évek tendenciái alapján látható, hogy az elérhető árú háztartási robotoknak egyértelműen van jövője Magyarországon. Nem csupán forgalmazunk olyan eszközöket, amik megkönnyítik a mindennapi életet, hanem szervizszolgáltatást is nyújtunk. 2014 óta Magyarország hivatalos iRobot szervizszolgáltatójaként is működünk.

 

Milyen iRobot Roomba robotporszívó 600 széria tartozékok találhatók nálunk?

 

Rengeteg különféle alkatrész, kiegészítő található az iRobot Roomba robotporszívó 600 szériához. Repertoárunkban szerepelnek olyan apróságok, mint az oldalkefe, a kefetisztító gyűrű, de kapható nálunk kefetisztító eszköz, szűrő, kefekészlet, első bolygókerék vagy éppen öntapadós ütközőcsík is a szóban forgó modellekhez.

 

Nem hiányoznak kínálatunkból az akkumulátorok, a különféle komplett szervizcsomagok sem, sőt, infra távirányítót is vásárolhatsz tőlünk. A kompatibilitás kapcsán nincs okod az aggodalomra, hiszen a termékek adatlapján egyértelműen feltüntettük, hogy melyik tartozék melyik iRobot Roomba robotporszívó modellel vagy szériával kompatibilis.

 

Mint ahogyan minden elektronikai terméket gyártó cégnél, így az iRobotnál is folyamatosan zajlanak a fejlesztések. Ha piacra dobnak egy új tartozékot vagy kiegészítőt, akkor igyekszünk azt mihamarabb beszerezni és feltölteni webáruházunkba.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

 

Ha a termék adatlapja alapján meggyőződtél arról, hogy a te iRobot Roomba robotporszívóddal kompatibilis az adott komponens vagy kiegészítő, akkor a Kosárba gombra kattintva tudod virtuális kosaradba helyezni az elemet. A gomb előtt található számot állítva akár egyszerre több ugyanolyan terméket is a kosaradba tehetsz.
Az alkatrészek az iRobot Roomba 600-as sorozattal kompatibilisek:

iRobot Roomba 605 robotporszívó

iRobot Roomba 606 robotporszívó

iRobot Roomba 616 robotporszívó

iRobot Roomba 620 robotporszívó

iRobot Roomba 621 robotporszívó

iRobot Roomba 625 robotporszívó

iRobot Roomba 630 robotporszívó

iRobot Roomba 631 robotporszívó

iRobot Roomba 650 robotporszívó

iRobot Roomba 651 robotporszívó

iRobot Roomba 675 robotporszívó

iRobot Roomba 680 robotporszívó

iRobot Roomba 681 robotporszívó

iRobot Roomba 695 robotporszívó

iRobot Roomba 696 robotporszívó