iRobot Roomba robotporszívó E, I, széria

iRobot Roomba robotporszívó E, I széria

Az iRobot Roomba E és I robotporszívó széria kiemelkedő népszerűségnek örvend.
Nem véletlenül, hiszen ezek a készülékek mutatósak, megbízhatóak és persze rendkívül tartósak. Ettől függetlenül olykor-olykor javításra vagy éppen felújításra szorulnak. Webshopunk kínálatában minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt megtalálsz az oldalkefétől kezdve az akkumulátoron át egészen a szennyeződésgyűjtő zsákig.
Megéri nálunk vásárolnod, hiszen csakis minőségi termékeket kínálunk, méghozzá kedvező árakon.
Böngészd végig a felhozatalt, és rendelj országos házhoz szállítással!

 

Minden, ami az iRobot Roomba robotporszívó E, I szériájú készülékhez kellhet

Nem kell tovább böngészned, ha az iRobot Roomba robotporszívód egyik-másik alkatrésze cserére szorul. Tőlünk minden szükséges tartozékot beszerezhetsz, amivel a készülék újra tökéletes formában tisztítja majd az otthonod.

Egy új oldalkefével például még hatékonyabbá válik a takarítás, hiszen ez az alkatrész felel a szennyeződések összegyűjtéséért. Akár egyesével is megvásárolhatod az oldalkefét, de gazdaságosabb csomagokban is elérhetők a kínálatunkban.

Az oldalkeféhez hasonlóan a szennyeződésgyűjtő zsák állapota is nagyban befolyásolja a robotporszívó munkájának színvonalát. Ha szakadt vagy sérült, semmiképp ne halogasd a cserét. Inkább rendelj néhány új darabot hármas vagy hatos csomagban.

Egy nagy kapacitású szűrő beszerzésével tovább javíthatod a porszívó hatékonyságát, de akkor is jó helyen jársz, ha esetleg öntapadós ütközőcsíkot, bolygókereket vagy tisztítóhengert keresel.

Sőt, akár komplett szervizcsomagot is rendelhetsz, ami minden szükséges alkatrészt és kiegészítőt tartalmaz. Ha pedig nem E vagy I szériájú készüléked van, nézz szét további Roomba robotporszívó alkatrészeink között!

Miért éri meg a Házirobotok.hu webáruházban vásárolni?

Elsősorban azért, mert hatalmas a választékunk és kedvezőek az áraink. De azért is jó ötlet minket választani, mert közel két évtizedes tapasztalatunk van a robotporszívók terén. Pontosan tudjuk, hogy mik a minőségi alkatrészek, és miket kell inkább elkerülni. Webshopunkban tehát csakis első osztályú, megbízható kiegészítőket forgalmazunk.

Hogy segítsünk minél gyorsabban megtalálni az ideális alkatrészt, a bal oldali menüben egy kattintásal rászűrhetsz a kívánt gyártóra. Ilyenkor a rendszer már csak a szóba jöhető termékeket mutatja.

Az egyes alkatrészek és kiegészítők adatlapján további fontos információkat találsz, továbbá megtekintheted az aktuális raktárkészletünket és a várható kiszállítás dátumát.

Ha több termékünk is megtetszett, használd az összehasonlító funkciót. Ezzel a lehetőséggel az alkatrészek legfontosabb tulajdonságait vetheted össze, hogy megalapozott döntést hozhass.

A termékadatlapon ráadásul a kérdéseidet is felteheted, a válasz pedig valódi szakértőktől érkezik majd a lehető legrövidebb idő alatt.

Kényelmes rendelés, gyors szállítás

Miután összeszedtél minden szükséges alkatrészt az iRobot Roomba E, I szériás robotporszívódhoz, már csak az adataidat kell megadnod, illetve kiválasztanod a fizetés és a szállítás módját. Mindez alig pár percet vesz igénybe.

A fizetés kapcsán dönthetsz utánvét mellett, de akár el is utalhatod a vételárat, vagy használhatod a bankkártyád a Simple rendszerén keresztül. A szállítás esetében a következő lehetőségek várnak: házhoz szállítás, csomagpont, illetve személyes átvétel budapesti üzletünkben.