Mijia G1

Mijia G1

 

Ebben a kategóriában Mijia G1 alkatrészeket találhatsz. Webáruházunk csapattagjai fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy látogatóink kivétel nélkül megtalálják azokat a tartozékokat, kiegészítőket, amikre szükségük van. Azok, akik nem szeretnének hosszasan böngészni a Xiaomi robotporszívó alkatrészek között, hanem konkrétan Mija G1 modellhez keresnek valamit, itt megtalálhatják.

 

Felhozatalunkban kizárólag utángyártott alkatrészeket lehet találni. Ugyanakkor semmilyen jellegű probléma nem merülhet fel a minőségük kapcsán, és ugyanazokkal a feltételekkel árusítjuk őket, mintha gyári komponensekről volna szó. Tekintsd meg a Mija G1 gépekhez kapcsolódó kínálatunkat!

 

Nézet:
Sorrend:

Cégünk az iRobot robotporszívók 2005-ös hazai megjelenésétől fogva foglalkozott azzal, hogy miként lehetnénk részesei a takarítórobotok magyarországi forradalmának. Egy évvel később elindítottuk az első webáruházunkat, főszerepben az iRobot porszívórobotokkal. Jelenleg két webshopunk is van, a hazirobotok.hu és a robotdoki.hu. Az elmúlt évek során megerősítést nyert bennünk, hogy ezek a technológiák képesek a hétköznapi emberek életét megkönnyíteni, áruk pedig egy átlagos jövedelemmel rendelkező háztartás számára is elérhető már. Nemcsak robotokat és robotporszívó alkatrészeket forgalmazunk, hanem vállaljuk azok szervizelését is, ezt az iRobottal kötött szerződésben rögzítettük.

 

Milyen Mijia G1 alkatrészeket találhatsz nálunk?

 

Egy robotporszívó számos összetett alkatrész finomra hangolt együttműködésének köszönhetően tudja olyan tökéletesen elvégezni a rábízott feladatokat. Fontos azonban, hogy mivel egy takarítógépről van szó, így bizonyos alkatrészeit, időnként cserélni kell, ha azt szeretnénk, hogy valóban szép eredményt tudjon elérni. Attól függően, hogy van-e kisállat a házban, mennyire szennyezett padlóval kell rendszerint dolgoznia, eltérő lehet, hogy milyen gyakran kell újra cserélni egy-egy komponenst.

 

Kínálunk robotporszívó moptisztító kendőt, oldalkefét párban csomagolva, csakúgy, mint porszívórobothoz való sörtekefét és szűrőt is. Ezek olyan néhány ezer forintos tételek, amelyek nélkülözhetetlenek egy takarítógép kifogástalan működéséhez. Kínálatunkban megtalálható az eggyel magasabb árkategóriába tartozó vizes tartály, valamint a Mija G1-hez való komplett, nyolc darabos felújító készlet is.

 

Amennyiben Mija G1 típusú géppel rendelkezel, akkor célszerű elmentened ezt az oldalt a kedvenceid közé, így ha a jövőben szükséged lesz majd valamilyen kiegészítőre vagy komponensre, akkor itt megtalálod egy helyre összegyűjtve őket.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

 

Ha a Mija G1 alkatrészek között szeretnél válogatni, de csak bizonyos termékek iránt érdeklődsz, akkor lehetőséged van használni a különféle szűrőket. Ezeket weboldalunk bal oldali sávjában találod.

 

Több különböző nézet is rendelkezésedre áll. A rácsos elrendezéssel egy oldalon egyszerre több terméket láthatsz, de kevesebb információt tudhatsz meg róluk a listaoldalon. A listás nézetben egymás alatt jelennek meg a termékek, és azonnal több információt is megtudhatsz róluk, mint a nevük és az áruk.

 

Amire szükséged van, azt a Kosárba gombra kattintva tudod virtuális bevásárlótáskádba rakni. Azt, hogy pillanatnyilag hány elem van benne, folyamatosan nyomon követheted weboldalunk jobb felső sarkában. Az ikonra klikkelve ellenőrizheted tartalmát. A megrendelést a Pénztár gombra klikkelve véglegesítheted a rendszer által kért adatok megadásával.