Blog

A robot boltban érdekes berendezéseket találhatsz

2016.03.22 09:17

Nyár van és van egy hatalmas kerted, amelyben nem kevés megnövekedett fű található. Ha nincs kedved kézi fűnyíróval órákat tölteni a kert gondozásával, akkor a robot bolt neked lett kitalálva.

Az üzletben számos olyan önműködő eszközt találhatsz, amelyek jelentős mértékben megkönnyítik munkádat mind házon belül, mind házon kívül. A robot boltba neked is érdemes ellátogatnod! A 2016-ös év újdonsága az egészen elképesztő RS 635 robotfűnyíró, amely a Robomow család legnagyobb kapacitással rendelkező modellje. Mit is csinál a gép? Füvet nyír pillanatok alatt. Akár 3500 m2 fűterület nyírására is alkalmas, heti ciklusban.

Speciális 2 késes rendszerrel, 56 cm nyírási szélességgel működik a robot boltban kapható kis berendezés, amely 1,5 cm-rel a keréknyomon túl is vág, így nem fog furcsán kinézni a nyírás után a gyep és nem kell további időt töltened annak kiegyenlítésével. Szabadalmaztatott mulcsozó rendszerével az RS 635 pillanatok alatt felaprítja a füvet, ráadásul eközben nem keletkezik nyesedék sem, amit össze kellene gyűjteni alapesetben.

Az apró fűdarabkák zöldtrágyaként újrahasznosulnak a földben, ezzel értékes tápanyag és víz kerül vissza a pázsitba, ami kifejezetten jól jön. A végeredmény egy gyönyörű, egészséges fű mindenféle mesterséges műtrágya használata nélkül. A robot boltban kapható automata fűnyíró számodra is remek választásnak bizonyulhat. Környezetbarát és takarékos megoldás, mivel nem terheljük vele feleslegesen környezetünket. Ez azért lehetséges, mert nincs szüksége benzinre, olaj használatára, így nem szennyezi a talajt sem.