Blog

Új Blog
2019.09.29 07:14

Blogunk megújult tartalmakkal várja érdelődőinket, leendő vásárlóinkat.

Link:-->>Új Blog--<<

 

Volt már olyan hogy a kültéri medencéjében órákig próbálta a szennyeződést, homokmaradványt kitisztítani?
A Dolphin E10 medencerobottal és egy hozzá vásárolt 20 mikronos szűrővel az egyik vásárlónknak sikerült.

Medencetisztító robotok

A feltörlő robotok, ahogy nevükben is szerepel, csak törölnek. Teszik ezt szárazon és nedvesen egyaránt, ha 
szükséges. A nedves törlés, azonban távolról sem helyettesíti a felmosást. Tipustól függően vagy mikroszálas 
kendővel, vagy eldobható törlőpaddal dolgoznak. Ami egészen biztos, hogy a feltörlő robotok indítása előtt érdemes 
felporszívózni, mert a különféle szennyeződéseket (morzsa, haj, stb) csak tologatni fogja. 

A kibővített garancia előnye!

2017.03.31 10:27

Ha eddig dícsértük az iRobot porszívórobotokat - már pedig azt tettük -, akkor a 900-as sorozatot a 2016-os magyarországi megjelenésével egyenesen csodáljuk.

Az eddigi random takarítást (ami nem feltétlen jelent rosszat) felváltotta a szisztematikus takarítási algoritmus, amivel gyorsabb és precízebb lett a rendszer.

Blog
2014.09.26 08:00

Annak ellenére, hogy már 11 éve foglalkozunk az iRobot takarító robotjaival, számos fórumon jelen voltunk és vagyunk (pl. „Robotdoki”  Roomba robotporszívó fórum) , több kiállításon részt vettünk, számtalan tudásra és tapasztalatra tettünk szert e területen, mégis valahogy az önkifejezésnek ezt a formáját elkerültük, azaz még Blog-ot nem vezettünk.  Hát itt az ideje, hogy elkezdjük.

Rengeteg adatot, információt és tényt osztottunk már meg eddig is az általunk forgalmazott háztartási robotokkal kapcsolatban, de való igaz, hogy egy személyesebb hangvételű, egy kicsit könnyedebb, egy kicsit az elhivatottságunkat is engedni látó gondolatok, talán jobban segítenek érzékeltetni e robotok működését, megbízhatóságát és helyét háztartásainkban, esetleg azok számára is akik még nem barátkoztak meg a témával.
Hol is kezdjük? Miről beszélünk?

Beszéltünk már szemléletről, működésről, használatról, most beszéljünk egy kicsit az iRobot Roomba portfóliójában szereplő robotok nyújtotta különféle szolgáltatásokról.
Mielőtt azonban elmélyülnénk a részletekbe, szeretnénk egy álláspontunkat megosztani önökkel.
Mi szándékosan nem beszélünk az iRobot és más - e piacon jelenlevő - egyéb márkájú takarító robotok összehasonlításáról. Bőven lenne mit mondanunk ezzel kapcsolatban, főleg egyes gyártók tekintetében, akik szerintünk a valóság, vagy csak a teljesség igénye nélkül adnak információkat termékeik működéséről, hatékonyságáról. Abban hiszünk, hogy a vásárló bizalmát – egy adott termékkel kapcsolatban – csak őszintén és teljes szakmai megalapozottsággal lehet elnyerni.
Mi az általunk leírtak valódiságát teljes vállszélességgel vállaljuk.

Ha eldöntöttük, hogy ilyen robotot vásárolunk- lesz ami lesz alapon -, akkor abból a szempontból megnyugodhatunk, hogy egy megbízható és egyben minőségi terméket kaptunk.
Ettől persze még lehetnek kérdések, fenntartások, aggályok amikor először működni látjuk, de ezek nagy részére már vásárlás előtt is választ kaphatunk, amennyiben hivatalos, netán egy régi múltú, profi iRobot kereskedőnél érdeklődtünk.

Tudjuk, nem mindig szerencsés túl sok apró információval ellátni egyes fogyasztókat egy adott termékkel kapcsolatban. Sok esetben, csak még jobban elbizonytalanítjuk, vagy nehezítjük a döntésükben.
Nem mindenki akarja tudni, hogy az a kütyü miért pont úgy működik. Csak tegye a dolgát és kész.
És természetesen vannak olyanok, akiknek ezek a plusz információk jelentik a zöld utat a vásárláshoz.
Egy biztos, egy jó könyvet is bármikor be lehet csukni, ha elegünk van belőle, de ha kinyitjuk, és „üres mondatokkal” találkozunk benne, az bizony nem túl szerencsés a szerzőjére nézve.

Folytassuk előző témánkat - csak bizonyos Roomba modellek által nyújtott - olyan szolgáltatással, mely optimális feltételek esetén, képes úgy navigálni a robotot, hogy teljesen önállóan, kézi segítség nélkül, bejárja akár az egész lakást.
Ez a szobáról-szobára navigálás opció.

Rendszeresen előforduló probléma a vásárlók igen nagy százalékánál, hogy kevés, vagy egyáltalán semennyi időt nem fordítanak erre az elengedhetetlenül fontos, ráadásul igen csekély időt igénybevevő feladatra.

Az előző bejegyzésben leírt karbantartási tanácsok jobban értelmezhetőek, ha adunk hozzájuk egy kis vizuális segítséget is.
Íme, néhány gyári video, amit természetesen feliratoztunk az Önök kedvéért.

Sokszor bizonytalanok vagyunk, ha egy új technikai berendezést szeretnénk először üzembe helyezni, hogy mindent biztosan az előírásoknak megfelelően teszünk-e. Pláne, ha egy komolyabb, drágább készülékről van szó. Sajnos a tapasztalatok azt bizonyítják, hogy amikor megakadunk, és nem tudunk tovább lépni, gyakran csak akkor vesszük a fáradtságot, és fogjuk először a kezünkbe az adott eszköz használati útmutatóját.

2014.11.24 13:20

Mindenki szeretné tudni egy eszköz megvásárlásakor, hogy vajon az, mennyi ideig fogja bírni mielőtt végleg használhatatlan lesz.
Egy ilyen, nap mint nap, kemény megpróbáltatásokon átmenő, folyamatosan használatban levő szerkezetnél mint a Roomba, ez különösen fontos kérdés.

Az iRobot már a kezdetek óta óriási figyelmet fordít a fejlesztésekre a háztartási robotok terén is.
Innovatív politikájának köszönhetően a Roomba porszívórobotok, szerte a világban, még mindig vezető helyen állnak kategóriájukat tekintve.
A legújabb sorozat, a Roomba 800-as, olyan forradalmi újításokat kapott, ami tovább erősítette pozíciójában, ráadásul az egyik tagja, a 880-as, 2014-ben megkapta a „RedDot Design award” elismerő kitüntetést is.

2014.12.05 12:07

Megpróbáltuk összefoglalni a Roomba robotokkal kapcsolatban felmerülő, leggyakoribb kérdéseket.

A frissen nyírt fű illatához és a gondozott kert látványához nincsen fogható, de sajnos a mai rohanó világ sokszor elveszi tőlünk a lehetőséget, hogy kiélvezhessük ezt a természet adta élményt, mert egyszerűen nincs idő a nyugodt és alapos fűnyírásra.

Az újgenerációs takarítógépek egészen magas szintre emelték a takarítás művészetét, amelyről sokáig úgy gondoltuk, hogy nem lehet már überelni. Azonban a mai takarítórobot modellek teljesen megcáfolták ezt az elképzelést és messze túlszárnyalják az álmainkban élő szuperkütyüket.

Néhány éve még álmunkba sem gondoltuk volna, hogy a különböző háztartási gépek képesek lesznek önálló munkavégzésre is. Pedig ma már szinte természetesnek vesszük, hogy a konyharobot, a felmosó-, a feltörlő-, a porszívó robot vagy a medencetisztító robot helyettünk végzik el nehéz, időigényes és körülményes feladatainkat, amíg mi ezt az időt más hasznos tevékenységre fordíthatjuk.

Sok családi békét bont meg az állandó huzavona, hogy éppen ki a soros a porszívózásban, mivel mindenki próbál tartózkodni ennek a nem túl kellemes feladatnak az ellátásától. Azonban a mai modern világban már arra is van lehetőség, hogy ilyen apróság ne szüljön felesleges feszültséget, és most nem a takarítás elhagyására kell gondolni.

A sokat emlegetett tudomány fejlődését magad is lemérheted, ha számba veszed, milyen elektromos eszközöket, újabban pedig intelligens használati tárgyakat (telefon, tv, óra) használsz mindennapjaidban. A jövő zenéje pedig a robotika, és ez olyan teljesen banális gyakorlati dolgokban is magáétól, értetődő dolog lesz, mint mondjuk a fűnyírás.

Ha megkérdezne valaki, melyik az a házimunka, amelyet legjobban utálsz, minden bizonnyal előkelő helyen végezne a porszívózás. Ennél unalmasabb, monotonabb házi munka elég kevés van, a baj csak annyi vele, hogy hetente többször is sort kell kerítened rá.

Téged is biztosan megérintett a robotok világa, ha máskor nem, hát gyermekkorodban. Aztán felnőttél, de láss csodát, a robotok maradtak, sőt egyre több van belőlük, különböző fontos, vagy látszatra annyira nem fontos területén az életnek.

Nyár van és van egy hatalmas kerted, amelyben nem kevés megnövekedett fű található. Ha nincs kedved kézi fűnyíróval órákat tölteni a kert gondozásával, akkor a robot bolt neked lett kitalálva.

Ha mindig is szerettél volna otthonodba egy olyan robotot, amely segít a takarításban, akkor itt a tökéletes lehetőség arra, hogy beszerezz egyet a robot boltból.

Az iRobot takarítórobotok akkumulátorainak élettartama is véges, ahogyan azt más - akkumulátorral üzemelő - műszaki terméknél is megszokhattunk már.

Egy kis betekintés az iRobot Roomba robotporszívók fejlődéséről. 

Most megmutatjuk, hogy mit gyűjtöttünk össze az első 10-év fejlesztéseiről.

2016.09.19 17:03

Kedves Techzilla!

Olvasom a Blog-ot!
Nagyon sajnálom hogy erre az érzésre jutottál, de azért a kommenteket légyszi vedd figyelembe.
Nagyon sok ügyfelünknek robotporszívója biztosítja a napi porszívózást.............

A kertben
2017.04.16 19:38