Blog

​Poríszvó robot, azoknak akiknek nem jön be a piszkos munka

2016.03.09 15:43

Ha megkérdezne valaki, melyik az a házimunka, amelyet legjobban utálsz, minden bizonnyal előkelő helyen végezne a porszívózás. Ennél unalmasabb, monotonabb házi munka elég kevés van, a baj csak annyi vele, hogy hetente többször is sort kell kerítened rá.

Ha azt hiszed, hogy teljesen magadra maradtál a porszívóval vívott egyenlőtlen küzdelemben, akkor tévedsz. A technika ma már ott tart, hogy a te otthonodban is van helye egy porszívó robot használatának, hisz megfizethető és hosszú távra is alkalmazható eszköz. És tényleg úgy működik, mint a filmekben. Csak bekapcsolsz egy gombot, útjára engeded és végzi a feladatát, csendesen és hatékonyan, míg te kedvenc filmedet nézed, gyermekeddel játszol, vagy éppen otthon sem vagy hanem a dolgodat végzed valahol máshol. Nem jó érzés úgy hazajönni, hogy a takarítás nyűgét nagyrészt levette a válladról a porszívó robot?

A kérdés természetesen költői, és ha belegondolsz ennél jobb döntést nem is hozhatnál, amikor beszerzed a háztartási gépeidet. Ha egy hagyományos porszívó mellett döntesz, azt a pénzt akkor is ki kell adnod, és beletörődhetsz, hogy életed nagy részét csövek és kábelek között fogod tölteni, reménytelen küzdelemben a porral. Ha már mindenképpen szükséges valami, ami elvégzi a piszkos munkát, miért ne lehetne az egy porszívó robot, ami szinte észre sem vevődik, és a munka nagyját tökéletesen elvégzi helyetted, ott, akkor és úgy, ahogyan te szeretnéd. Szóval, ha nem akarsz robotolni, a te választásod a porszívó robot, az idődet meg eltöltheted mással, amivel szeretnéd.