Blog

Takarítórobot remek funkciókkal

2016.03.22 09:24

Ha mindig is szerettél volna otthonodba egy olyan robotot, amely segít a takarításban, akkor itt a tökéletes lehetőség arra, hogy beszerezz egyet a robot boltból.

Manapság már rengeteg lehetőséged van, ha egy ötletes, hatékony és megbízható takarítórobot szükséges a háztartásba, ezért szerencsére lesz miből választanod. Ha egyáltalán nem vagy jártas a témában, akkor most segítünk. Az Irobot Roomba 774 remek választás azok számára, akik egy megbízható és remek alapfelszereltséggel rendelkező takarítórobotot keresnek otthonukba.

A gép remek funkciókkal és szenzorokkal rendelkezik. Fő előnye, hogy minden probléma nélkül, kiválóan feltakarítja azon száraz piszkot, szemetet, hajszálat és különböző állatszőröket (amelyektől egyébként sok esetben igen nehéz megszabadulni), melyek az útjába kerülnek a különböző padlófelszíneken. Virtuális falának köszönhetően el lehet határolni olyan területektől is, ahová viszont nem akarjuk, hogy oda menjen(A Virtuális fal nem tartozéka a készletnek). A takarítórobot az iAdapt technológiát használva másodpercenként több mint 60 döntés hozatalára képes, miközben különféle szenzorok segítségével méri fel jelenlegi környezetét. Ezzel a takarítógéppel nem kell többé a makacs szennyeződések és az apró piszkok miatt aggódnod.

A mozgáskoordinációját több mint 40 beépített algoritmus segíti, melyek a kiváló koordinációs képességben is nagy szerepet játszanak, hiszen a Roomba 774 könnyen meg tud birkózni a szorult helyzetekkel is, mint például az adott tárgyak, szék és asztallábak alapos körbetakarítása. Próbáld ki még ma!