iRobot Roomba s9+ robotporszívó

ÚJ
Raktárkészlet: Rendelésre!
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó
iRobot Roomba s9+ robotporszívó

Az innovatív formatervezésnek köszönhetően a robot maradéktalanul eléri és kitakarítja a sarkokat, a szegélyek mentén és a bútorok körül. Az intelligens Imprint feltérképezés, a vSLAM® technológia valamint a páratlan iAdapt 3.0 navigációs rendszer biztosítja, hogy a robotporszívó tökéletesen navigáljon és megtisztítson minden helyiséget a lakásban, azok méretétől függetlenül. Felismeri, hogy a szőnyegek hol kezdődnek, és ekkor a Power Boost funkciónak köszönhetően növeli a teljesítményét azon a felületeten.

Kézbesítés futárral:
2019.11.15
Szállítási díj:
Ingyenes!
Gyári garancia:
2 év
portartály automatikus ürítése :
Van
Gyártó:
iRobot
Raktárkészlet
Rendelésre!
499 999 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Prémium funkciók
Video
Csomagolás tartalma, Specifikáció
Részletek

iAdapt 3.0 navigációs rendszer Imprint Intelligens feltérképezési technológiával


A legfejlettebb iAdapt 3.0 kameranavigációs rendszer tökéletesen megtisztítja a helyiségeket azok nagyságától függetlenül. A fejlett vSLAM® navigációs technológiát használva a robot másodpercenként több mint 230.400 adatpontot vesz fel, és az intelligens Imprint feltérképezési technológiának köszönhetően képes felismerni az egyes szobákat. Amint a Roomba menti a térképet az alkalmazásban, Ön beállíthatja az egyes helyiségek határait, elnevezheti őket, és minden szobára beprogramozhatj a takarítást. Ezáltal teljesfokú ellenőrzést gyakorolhat a robot munkája felett, hogy az mikor és hol van a porszívózzon. A robot képes akár 10 különböző térkép mentésére is.

Prémium háromszintű AeroForce takarítórendszer

Az iRobot Roomba s9+ szabadalmaztatott, háromszintű AeroForce takarítórendszerrel felszerelt robotporszívó, amely a légáramot egy keskeny nyílásba tereli a forgó gumikefék között. Ez felgyorsítja az áramló levegőt, és a nagy hatékonyságú Power Boost motorral együttműködve, akár 40x nagyobb szívóerőt ér el*.

1.
Prémium oldalkefe

Ez a speciálisan ívelt, 5 ágú oldalkefe segít a robotporszívónak a nehezen elérhető helyek tisztításában például a bútorok körül, falak, szegélyek mentén és a sarkokban.

2.
Két, egymással szemben forgó, megnövelt szélességű AeroForce gumikefe
A szabadalmaztatott, speciálisan kiképzett gumikefék könnyedén szednek fel bármely típusú felületről szennyeződést, port, koszt. Kemény padló tisztításakor a kefék a szennyeződést közvetlenül a portartályba vezetik. A szőnyegek tisztításakor először a gumikefék fellazítják a szőnyeg szálait, majd eltávolítják arról a szennyeződést. A Roomba s9+ gumikeféi 30%- kal szélesebbek, így sokkal hatékonyabb takarításra képesek, mint a korábbi modellek esetén.

3.
Hatékony szívómotor
A finom por felszívását egy erős motor biztosítja. A levegőszűrést egy nagyon hatékony AeroForce szűrő hajtja végre, amely a pollen és az allergének 90% -át felszívja.

Automatikus szennyeződésgyűjtő állomás

A portartály automatikus ürítése olyan kényelmet nyújt Önnek, amelyet eddig még nem tapasztalhatott. A Roomba s9+, a Clean Base automatikus szennyeződésgyűjtő állomással kombinálva kiüríti a takarítás végén a saját portartályát, így Ön akár hónapokra is elfeledkezhet a takarításról. Az állomáson belüli eldobható porzsák akár 30 alkalomnyi koszt is kiszív maga után. Praktikus kialakítása megakadályozza a szennyeződés visszajutását a környezetbe. Amint a porzsákot ki kell cserélni, az állomás jelzője erről értesíti Önt.


Power Boost, erősebb szívóerő szőnyegen funkció

A Roomba s9 + egyértelműen felismeri amint szőnyegre ér és abban a pillanatban 40x hatékonyságra növeli a szívóerejét a Power Boost funkciónak köszönhetően*. A Power Boost funkció az iRobot HOME alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely lehetővé teszi a porszívó teljesítmény beállítását 4 különböző üzemmódban.

Kommunikáció az iRobot Braava jet m6 felmosó robottal

A Roomba s9 + teljesen új funkciója, hogy kitűnően kommunikál a Braava jet m6 felmosórobottal. Ez azt jelenti, hogy először a Roomba felporszívóz a kijelölt területen, majd automatikusan küld egy üzenetet a Braava jet m6 felmosó robotnak, amely ugyanazt a területet felmossa a porszívózás befejezése után. A két robot együttes munkájának köszönhetően a padló tökéletesen tiszta lesz anélkül, hogy Önnek otthon kellene tartózkodnia.

Keep Out zónák funkció

 

A Keep out zóna, azaz kizárási zóna, funkció segítségével Ön korlátlan számú helyet választhat ki az iRobot HOME applikáció segítségével, amelyeket kizár a takarítási folyamatból. Ezt a funkciót egy térkép segítségével használhatja az alkalmazáson belül. Egy ilyen zóna minimális mérete 60x60 cm. Ez a funkció kényelmes például egy kutya víztartójának védelmére, de egyéb helyek is vannak, melyeket jó elkeríteni, törékeny váza, kábelek tömege. Ez a funkció helyettesíti a virtuális falakat és akadályokat, amelyeket a korábbi modellekben használtak.

Töltés takarítás közben

Töltés takarítás közben
A Roomba s9+ folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és szükség esetén a robotot a töltőállomásra küldi. Ha a feltöltés befejeződött, a takarítást a Roomba ugyanott folytatja, ahol korábban abbahagyta, amíg a teljes felület tiszta nem lesz.

Li-ion akkumulátor
A Lithium-ion akkumulátor nagy előnye a megnövelt kapacitás 3300 mAh és a hosszabb élettartam.

Leesés érzékelő szenzorok
Leesés érzékelő szenzorok vannak beépítve a robot alsó részébe, amelyeknek köszönhetően a robot biztonsággal felismeri a veszélyes helyeket, és így biztosítja, hogy a robot azokat elkerülje, mint pl. a lépcsők, kanapé vagy a szekrény teteje.

Az iRobot HOME alkalmazás segítségével a takarítás bárhonnan, bármikor elindítható
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Funkció:
Imprint Intelligens feltérképezés
A Roomba s9+ először alaposan feltérképezi a megadott területet., a térképet elmenti az iRobot HOME alkalmazásba. Ezen Ön könnyedén beállíthatja a helyiségek nevét, határait és akár 10 térképet is tud tárolni ezen belül. Így Ön teljes mértékben kézben tartja a robot által végzendő takarítást.

Takarítás tervezés, időzítés
Az Imprint Okos feltérképezésnek köszönhetően Ön beállíthatja, hogy a különböző helyiségek mikor kerüljenek kitakarításra.

Kettős takarítás
A Roomba s9+ minden helyiséget kétszer takarít át, mely funkció különösen olyan háztartásokban közkedvelt, ahol kisgyerekek, kisállatok élnek.

Információ:
A robot karbantartása
Az iRobot HOME applikáció értesítést fog küldeni Önnek, ha a robot szennyeződésgyűjtő porzsákja megtelt és cserét igényel, vagy a gumi takarítókefék vagy a robot egyéb részei kisebb karbantartást, tisztítást igényelnek. Az applikációból azt is megtudhatja, hogy mindezeket hatékonyan hogyan tudja elvégezni.

Segítség
Ebben a szekcióban választ kaphat gyakori kérdésekre, videokat és technikai támogatást talál a robottal kapcsolatban. Itt található a gyors installálási kézikönyv képekkel, valamint a robot alapvető működési leírása.

Takarítási történet
Az okos iRobot applikáció elmenti a korábbi takarítások történeteit.


Bogozódás mentesítő rendszer
Az iRobot a fejlesztések során szem előtt tartja a háztartások felépítését, ezért látta el a robotokat elakadásmentesítő rendszerrel, így a robot nem akad bele kábelekbe vagy a szőnyegek rojtjaiba.

Öblíthető AeroForce portartály
A Roomba s9+ egy öblíthető portartállyal rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti annak tisztítását.

SPOT program - ideális helyi tisztításra
A nagyon praktikus SPOT funkció kifejezetten jó segítség ha kisebb terület gyors takarítására van igény. Ilyen lehet, ha kiömlik a cukor vagy a liszt a konyha padlójára, mert ebben az esetben 1 m² területet pillanatok alatt felporszívóz a robot.

Tompított, lassú ütközés
Az ütközésgátlónak köszönhetően a Roomba lassabban közelít a tárgyakhoz, bútorokhoz. Felismeri a nyilvánvaló akadályokat, például ágytakarókat vagy drapériákat, így azok alatt is hatékonyan takarít, míg figyel a környező akadályokra is.

Hasonló termékek
Adatok
Takarítási szisztéma
Térképes
Akkumulátor
Li-ion 3300mAh
Tisztító rendszer
AeroForce, Carpet Boost
Szennyeződés érzékelő
Van
Wi-Fi,iRobot Home App
Van
Ajánlott terület
174 nm.
Portartály kapacitása
0.4 liter
Szűrő típusa
Hepa (rétegelt)
Időzíthető
Igen (applikáción keresztül)
Gyártó
iRobot
Raktárkészlet
Rendelésre!
Cikkszám
s955840
Státusz
ÚJ    
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Prémium funkciók
 • iAdapt® 3.0 navigáció intelligens Imprint ™ feltérképezéssel
 • A tisztítandó terület 174nm-re
 • Premium AeroForce® háromlépcsős takarítórendszer
 • Speciális vezérlés az iRobot HOME alkalmazással
 • Intelligens takarítás tervezés
 • A portartály automatikus kiürítése a Clean Base™ szennyeződésgyűjtő állomáson


Alapvető funkciók

 • Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
 • Bogozódásmentesítő rendszer
 • Dirt Detect ™ ultrahangos és optikai szennyeződésérzékelés
 • Portartály telítettség kijelző
 • Öblíthető portartály
 • Töltés takarítás közben
 • Li-ion akkumulátor
Video
Csomagolás tartalma, Specifikáció

1db Roomba s9 robotporszívó

1db Clean Base

1db Két üzemmódú virtuális fal

1db Tartalék AeroForce szűrő

1db Használati útmutató

1 Év garancia az akkumulátorra

2 Év garancia a készülékre

Technikai specifikáció:

Roomba s9:
Takarítandó felület nagyság: nem limitált
3300 mAh Li-ion akkumulátor
Fogyasztás töltés közben max: 33W
Stand-by fogyasztás max: 2W
Méretek: 311 x 311 x 86 mm
Robot súlya: 3.7 kg
Clean Base töltő és szennyeződésgyűjtő állomás:
Fogyasztás a robot takarítása közben: 1200W
Kapacitás: 30 alkalomnyi szennyeződés
Méretek: 34.8 x 39.6 x 49.9 cm
Súlya: 7.3 kg
arradar.hu