Blog

Kedves Techzilla!

2016.09.19 17:03

Kedves Techzilla!

Olvasom a Blog-ot!
Nagyon sajnálom hogy erre az érzésre jutottál, de azért a kommenteket légyszi vedd figyelembe.
Nagyon sok ügyfelünknek robotporszívója biztosítja a napi porszívózást.............

Kedves Techzilla!

Olvasom a Blog-ot!
Nagyon sajnálom hogy erre az érzésre jutottál, de azért a kommenteket légyszi vedd figyelembe.
Nagyon sok ügyfelünknek robotporszívója biztosítja a napi porszívózást, van aki el sem tudja képzelni nélküle a lakás tisztán tartását. Sőt azt kell mondjam hogy családtagnak tekintik.
Így azért elég túlzó az írásod.
Minden esetre mindenkinek ajánlom hogy olvassa el A-z-ig!

Persze megjelennek különböző javító emberek is a hozzászólásokban, aki a saját oldalára akarja fordítani a tudását, tapasztalatát melyet a "Robotdoki" név alatt szerzett, és egy adott pillanatban nem maradt mellette. De azért ugye mindeki olvas a sorok között! 

 

A teljes cikk:Itt

Robotporszívó? Inkább a halál!

Ezek a masinák sokat ígérnek, de csak a baj van velük

 
 2016. szeptember 14. - TechZilla

A kétezres évek elején jelentek meg az első robotporszívók, és azonnal milliókat adtak el belőlük. Rengeteg olyan ember volt ugyanis, akit egyrészt lenyűgözött, hogy egy ilyen diszkoszforma izé magától feltakarítja a boltban a 2x2 méteres padlót, és aki benyalta a gyártók szép szavait. Ám a kiváló rajtot nem követte erős folytatás, hisz végül is ezek a masinák nem öntötték el a világot, és nem szorították ki tradicionális, kézi erővel mozgatható rokonaikat. Nem is véletlenül, ugyanis a robotporszívók egyszerűen szarok! Nézzük, hogy mi a baj velük:


Teljesítmény: A robotporszívók teljesítménye egy göthös kismacskáéval vetekszik, magyarul nem képesek kellő erővel szipókázni a dzsuvát befelé. Ez pedig azt jelenti, hogy koszos marad a padlószőnyeg vagy a parketta. Ezzel szemben már lehet kapni olyan hagyományos porszívót, ami annyira bika, hogy felpúposítja a linóleumot.

Hatékonyság/Sebesség: Ha az embernek nem derogál a kezébe venni egy porszívót, akkor egyszerű dolga van: Ha meg lát valahol egy kis koszt, porcicát, szemetet, akkor odadugja a cső végét, és wuummm, felszívja azt. Így ha van némi esze, és kézügyessége, akkor egy szobával egész gyorsan végezhet. Bezzeg egy robotporszívó! Az ugyanis akár fél órát is képes elszöszmötölni egy pár négyzetméteres kamrával, de úgy, hogy az ember már inkább fogja, aztán egy söprűvel összeszedi a mocskot, mert már nem bírja idegekkel a baszakodást.


Kényelem: Az tényleg óriási, hogy a robotporszívót elindítod, elmész kajálni, vagy vásárolni, aztán mire végzel, már fel is van nyalva a szoba. Csakhogy ez, a gyártók állításával ellentétben így nem működik. Ha tehát úgy számol valaki, hogy nem kell takarítania, de aztán mégis rákényszerül, az batyuszar érzés. 

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy ilyen kis motoros diszkosz ugyanis még egy nyamvadt szőnyegre sem képes felmászni. Ha pedig szembe jön egy elosztó vagy egy váza, akkor azt képes tíz perceken át kerülgetni. Szóval egy robotporszívó csak egy olyan helyiségben vethető be, ahol előtte takkra elpakoltak. Tehát az egész olyan,mint amikor az ember kitakarít, mielőtt jön a takarító....

Ár: Minek adni pénzt valamiért, ami használhatatlan?

Dizájn: A robotpronyók tényleg jól néznek ki, de aki a dizájn miatt vesz porszívót az sült bolond.


Egy szó mint ezer: Hagyományos porszívó vs. Robotporszívó: Egymillió - Nulla

AZAZ KO-VAL NYERT A HAGYOMÁNYOS TECHNOLÓGIA

u.i.:

(Természetesen biztos vannak ultraszuper nagyon jó ár/érték arányú robotporszívók is. Valahol)